Popular posts

Followers

On 4. okt. 2013

TAXIER IMOD MENNESKEHANDEL


Den internationale organisation Stop The Traffic arrangerer igen i år  TAXIS AGAINS TRAFFICKING op mod dette års britiske og europæiske Anti-Slavery-dag den 18. oktober 2013


I England opfordres medlemmer af organisationen til at smutte ned til den travleste taxaholdeplads i deres område med forfriskninger i form af Tea & Biscuit og bede de ventende taxachauffører udfylde et spørgeskema lavet af organisationen. Mens de nyder teen vil medlemmerne finde ud af hvordan de bedst arbejder med taxachauffører for at forhindre menneskehandel. 
Efter en lille snak får de tilbudt nedenstående skilt til at sætte i deres taxi.



Baggrunden er at taxichauffører måske er nogle af de eneste der kommer i kontakt med de handlede kvinder i modtagerlandende. Det er dem, der transporterer dem fra det ene sted til det andet og derfor har de måske bedre mulighed for at hjælpe kvinderne end så mange andre.

I England har de lavet en flyer der er placeret i taxierne som taxichaufførene kan give til kvinder der måske er handlede. I den står der på forskellige sprog råd og hjælp om hvad de kan gøre og et nummer til en hotlinie der kan hjælpe dem.

I Danmark kan man ringe til  Reden-International på
+45 33 91 48 10 hvis man ser nogen man har mistanke om er blevet handlet

Vil man gerne give et nummer til et offer for menneskehandel kan man give dette:
Center mod Menneskehandel på +45 70 20 25 50 



Leave a Reply

Tak for din kommentar til mine indlæg. Det er altid værdsat at høre fra nogen med meninger.
De bedste hilsner
Marie

Subscribe to Posts | Subscribe to Comments