Popular posts

Followers

On 16. okt. 2013

Vil I kunne hjælpe med en sådan kampagne?

Ny kampagne mod menneskehandel skal begrænse efterspørgslen. Center mod Menneskehandel udbyder en oplysnings- og forebyggelseskampagne.
Center mod Menneskehandel under Socialstyrelsen udbyder på vegne af Ministeriet for Ligestilling og Kirke en kampagne mod menneskehandel. Kampagnen er en forebyggelses- og oplysningskampagne med særligt fokus på at begrænse efterspørgslen.

Kampagnens to spor er menneskehandel til prostitution og menneskehandel til tvangsarbejde.

Kampagnens formål:
  • At opfordre den brede befolkning til at reagere og tage afstand fra menneskehandel i alle led.
  • At den brede befolkning får viden om, at kvinder i prostitution kan være udsat for menneskehandel, kender tegn på menneskehandel, kender henvendelsesmuligheder og reagerer ved mistanke om menneskehandel. Med 'den brede befolkning' menes både nuværende og potentielle sexkunder samt borgerne generelt.
  • At den brede befolkning får viden om, at menneskehandel til tvangsarbejde kan forekomme i Danmark, kender tegn på menneskehandel, kender henvendelsesmuligheder og reagerer ved mistanke om menneskehandel. Med ’den brede befolkning’ menes borgerne generelt samt arbejdsgivere og medarbejdere inden for en række servicefag og brancher samt forbrugere på disse områder.
Beløbsrammen på den samlede opgave udgør kr. 2.400.000 ekskl. moms. Projektperioden er fra kontraktindgåelse i december 2013 til udgangen af 2014.

Fristen for at indlevere tilbud er onsdag den 20. november 2013 kl. 12.00.

Læs mere om udbuddet og få adgang til udbudsmateriale og kontraktudkast

Leave a Reply

Tak for din kommentar til mine indlæg. Det er altid værdsat at høre fra nogen med meninger.
De bedste hilsner
Marie

Subscribe to Posts | Subscribe to Comments